Noticias
11.04.2013
12 Abril 2013: Conferència sobres les families afectadades per les fumigacions de glifosat amb Graciela Gómez

Benvolguts,

Aquest proper divendres us convidem a l'acte organitzat per Som lo que Sembrem: Conferència sobre les famílies afectades  per les fumigacions de glifosat, de les poblacions rurals a la vora dels camps de soja transgènics tolerants a herbicides. Amb l'advocada Graciela Gómez, que ve de l'Argentina per explicar-nos aquesta realitat amagada i censurada, aquests danys col·laterals del model de la soja a Sudamèrica, i que és coherent amb els estudis sobre la toxicitat d'aquests herbicides que es fan servir arreu, també als Parcs i Jardins, i camps de Catalunya,  i que ens han venut des de les multinacionals com la Monsanto, com substàncies innoqües i biodegradables.


A les 19 hores, al local Associació Salut i Agroecologia, carrer Emili Roca 52. Metro Fabra i Puig o Virrei Amat.

http://sembremvalles.files.wordpress.com/2013/03/adv-argentina2_asac.png

A més a més, en relació a la nostra campanya contra els herbicides (www.sembremvalles.wordpress.com),  anunciem  una jornada pràctica per parlar de herbes no desitjades i el seu control mecànic en cultius hortícoles. Aquesta jornada del dilluns 15 d'abril va dirigida a qualsevol agricultor/a o petit horticultor/a, ja que (després d'una xerrada amb l'Andreu Taberner) es farà una demostració de diferents eines, des de bicicletes (EcoPrac i Hoss), fins a grades de pues flexibles (de Treffler), cultivadors de precisió, i els famosos "fingers" de Kress adaptats a un motocultor (Sagevi).
Confirmeu la vostra assistència escrivint a [email protected]
Més informació: http://goo.gl/i07L2

Els periodistes que vulguin contactar amb l'advocada Graciela Gómez per entrevistar-la durant el dia 12 d'abril, que es posin en contacte amb Som lo que Sembrem 644303941


 

digitalnature