Noticias
10.09.2010
18 de setembre. 1a Fira d'intercanvi de l'Ecoxarxa de Barcelona

Mercat agroecològic i artesanal amb moneda social. Taules d'intercanvi i de serveis cooperatius, tallers, paradetes informatives i activitats artístiques i musicals.

 L'Ecoxarxa de Barcelona amb el suport d'altres ecoxarxes i de la Cooperativa Integral Catalana convoca a una Fira d'intercanvi amb moneda social, pel 18 de setembre del 2010.

El lloc de la fira serà el Passeig Lluís Companys, al centre de Barcelona. L'horari serà

de 10 a 20 hores. Durant el dia hi haurà xerrades, tallers i activitats artístiques, així com un dinar popular preparat amb aliments aportats a la fira.

Aquesta és la primera fira convocada per l'Ecoxarxa de Barcelona, i volem que sigui un gran aconteixement per practicar i visibilitzar alternatives al capitalisme.

La ciutat té una consolidada presència de fires d'intercanvi, mentre que les ecoxarxes han anat impulsant la moneda social en les fires de zones com el Montseny, Osona i el Camp de Tarragona.

Ara és el moment de fer créixer les possibilitats de l'intercanvi barceloní, introduint la moneda social i l'extensió de les ecoxarxes arribant a Barcelona.

Per això convidem a artesans i artesanes, pageses i pagesos, prosumidorxs, cooperativistes i tothom que en vulgui ser partícep a inscriure una parada de productes nous, de segona ma, o també parades de serveis i de caràcter informatiu. Les parades de serveis volem que siguin una novetat en les fires d'intercanvi, així agrupades per temes com els de l'educació, la salut, les reformes a la llar, la informàtica, la comunicació i d'altres, amb les parades per temes podrem visibilitzar fins on arriba la riquesa de les nostres xarxes,

Volem mostrar com l'agroecologia, l'economia solidària, la reutilització, el suport mutuu i l'autogestió, poden confluir per ajudar-nos a cobrir les nostres necessitats bàsiques, fora del capitalisme.

Tu hi pots fer molt!

Inscriure una parada és gratuit, l'única condició per participar és que a les parades no hi circulin els euros. En lloc d'això s'utilitzaran els Ecos barcelonins, que es podrà aconseguir via d'altres monedes socials d'arreu del territori, o canviant euros.
També es poden inscriure tallers o actuacions artístiques i musicals, esperem les vostres propostes!!

Les persones i col·lectius que inscriguin parada, taller o actuacions artístiques i musicals, podran canviar al final de la fira, fins el 80% de la moneda social que hagin acumulat aquest dia per euros (és a dir la que no hagin intercanviat amb d'altres parades), la resta l'hauran de convertir en moneda social útil per seguir intercanviant a través del creixent moviment català de monedes socials.

Ja hi ha més de 40 parades inscrites i les altes són fins el 14 de setembre, Queden 6 dies per acabar el termini d'inscripció a la fira.

Ompliu el següent formulari per donar-vos d'alta: http://www.podem.cat/fira18setembre

Contacte: Tf 933907236 – 608395987

http://www.ecoxarxes.cat

 

digitalnature